Bedrijfsfotografie

Heeft je bedrijf een website of je maakt gebruik van ander promotiemateriaal, dan kom je al snel bij het gebruik van foto’s. Heb je een hotel dan wil je jouw bedrijf optimaal promoten. Naast het bieden van een excellente en betrouwbare service aan je klanten zul je ook iets aan marketing en reclame moeten doen. Mond op mond reclame is natuurlijk prima maar heeft ook zijn beperkingen…

Daarom is je aanwezigheid op het internet via een eigen website enorm belangrijk. Middels goede foto’s kunnen potentiële klanten je bedrijf al virtueel bezoeken. Als ze dit doen zijn ze al geïnteresseerd in je bedrijf. Met alleen een verhaaltje op een pagina ben je er nog niet. Je zult je verhaal met goed aansluitende foto’s moeten onderbouwen. Op de foto’s moet te zien zijn dat het foto’s betreft van jouw bedrijf. 

Hotelfotografie

Hotelfotografie is bij uitstek het middel om de bezettingsgraad van jouw hotel te verhogen. Een potentiële gast gaat immers eerst op de beelden af en leest dan pas de beschrijving van jouw hotel.  Mooie foto’s zijn dus waardevol in de letterlijke betekenis van het woord. Ze leveren waarde, lees omzet. Goede foto’s zijn dus van essentieel belang voor je bedrijf… 

De foto’s moeten niet alleen mooi zijn maar ook de werkelijkheid weergeven. Dat is van belang om te voldoen aan de verwachtingen van de gasten. FOTOKEIZER weet dit als geen ander. 

Tevens helpen goede foto’s in het juiste formaat om hoger in de ranking van de boekingsportalen te komen. Wie wil er nou niet hoog op deze pagina’s staan zonder extra kosten.