Architectuurfotografie

De architect en de fotograaf hebben gemeenschappelijke interesses. Middels architectuurfotografie ontmoeten zij elkaar op het kruispunt van lijnen en lichtval, en daaruit maken ze elk een eigen compositie. Voor ons is architectuur niet slechts een gebouw maar een planologische uitdaging waar het bouwkundige kader deel uitmaakt van de samenleving en de inrichting van het landschap.

Meer dan gebouwen fotograferen
Architectuur is meer dan zomaar een gebouw ontwerpen. Dat maakt het niet meer dan logisch dat het fotograferen van architectuur ook meer is dan zomaar een gebouw fotograferen. De bedoeling van de architect moet duidelijk zijn in de architectuurfotografie.

Door de ruime ervaring, specialistische camera apparatuur weet FOTOKEIZER objecten zo optimaal mogelijk in beeld te brengen. Donkere foto’s, te weinig groothoek en problemen met tegenlicht behoren vanaf nu tot het verleden. HDR belichting wordt toegepast om ieder detail van het in- en exterieur te vangen. Uiteraard behoort 360° fotografie ook tot de mogelijkheden.